Välkommen till gymmet som har funnits på Tjörn i 32 år – och är en Ideell förening

Kållekärrs gym slipper ni stora och opersonliga träningslokaler. Hos oss sker all träningen i flera olika ombonade rum på två våningar. Vi har 16 utbildade instruktörer som helt kostnadsfritt hjälper till med träningsschema, tips och råd. Gymmet har funnits på Tjörn sedan 1986.

Alla som tecknar gymkort på en månad eller mer får en personlig accessbricka som kan användas på årets alla dagar mellan 04.00-24.00. Med våra generösa öppettider för accessinloggning kan man träna när det passar som bäst - självklart också på alla årets röda dagar. Så varför inte köra lite benträning på julafton och samtidigt titta på Kalle Anka på vår platt-tv?!

Vid köp av årskort för vuxen är priset: 2,800: -, och för ungdom upp till 19 år: 1,900:-. Från och med detta år har företag och föreningar möjlighet att köpa fem årskort eller fler för 1,690:- per kort. Kommunanställda kan köpa terminskort (vår/höst) för 1000:-. Jämför gärna våra låga priser!

Kållekärrs Gym passar alla - både motionärer och atleter. För att garantera dig säker träning går vi igenom vår utrustning flera gånger varje månad. Vi har maskiner för alla muskelgrupper, främst från Technogym, men också från Nordic Gym och Gymleco med flera. Gymmet har en stor uppsättning hantlar från ett kilo ända upp till över 60 kilo. Vi har exklusiva cyklar, roddmaskiner och löpband för cardioträning. Varje år uppdaterar vi gymmet med ny utrustning. Förra året (2012) köpte vi bland annat 2 nya löpband, en toppmodern motionscykel och ett professionellt multigym samt massa tillbehör. Detta år börjar med ett inköp av 2 nya maskiner under januari månad.

I vår butik säljer vi kosttillskott till internetpris - kosttillskott som är fria från tveksamma och olagliga substanser. Vi tar bara in produkter som vi kan sälja med gott samvete, och som vi vet fungerar. Fråga gärna vår kunniga personal för tips och råd. Vår kosttillskottsleverantör är MM sports och nya beställningar görs varje månad.

För dig som vill sola har vi två stora solarium med ansiktskanoner. Varje soltid är 18 minuter och priset per solning är 35 kronor om du köper ett 10-kort. För att garantera dig valuta för pengarna byter vi alltid rören i våra solarier långt före rekommenderad maxtid är förbrukad. Våra solarierör är alltid under tillåten maxstyrka. Ring och boka tid – eller kom på drop-in-. Under solningen kan man lyssna på radio eller ta med sin favorit cd. Båda rummen har tillgång till cd spelare.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Kållekärrs Gym – Vi hjälper Dig att nå Ditt mål!
                     Vägbeskrivning Vi ligger i gamla Vårdcentralens lokaler
Från Skärhamn/Stenungsund: Sväng in vid Statoil. Kör ca 600meter och Sväng höger. Första vänster och uppför backen. Kållekärrs Gym ligger i det "stora" vita huset
  Exempel på gymutrustning:

*Stor uppsättning fria vikter (hantlar upp till 65 kg -
3 uppsättningar upp till 10 kg - 2 uppsättningar upp till 29 kg) *Fyra exklusiva löpband

*Crosstrainers, rodd mm

*Många gymmaskiner (från bla Gymleco, Nordic gym, Technogym mfl)

*
Utrustning för strongman (ex 4 strongmanväskor, stockpress mm)


2.jpg
 
För gratis utlåning:

*Lyftbälten

*Grepp för greppträning

*Gymboll mm   Gymmet har ett 30 tal skåp för gratis utlåning - ta med hänglås - eller köp ett i receptionen!